Cine obține calificarea în partida de la Marseille?

Cine obține calificarea în partida de la Marseille?

Meciul din sferturile de finală ale Ligii Euopa, Marseille – RB Leipzig, va avea loc pe stadionul Stade Vélodrome din Marseille, începând cu ora 22:05. Cel mai puțin previzibil în sferturile de finală ale Ligii Europei este rezultatul confruntării rivalilor actuali. "RB Leipzig", care a obținut un avantaj minim, nu a garantat o calificare în semifinale. "Marseille" pe propriul teren va face tot posibilul pentru a obține rezultatul dorit. Cine va fi mai puternic în acest meci? Vezi pronosticul nostru pentru această dispută.


Marseille

După ce au demonstrat un nivel bun de fotbal pe "Red Bull Arena", francezii continuă să pretindă să să se calificare în semifinalele turneului. Echipa lui Rudy Garcia nu a demonstrat un fotbaol bun în campionat cu "Montpellier", scor (0:0). După acest eșec, au lăsat pe Lyon să ocupe poziția a 3-a, astfel Marseille s-a coborît pe poziția a 4-a, în afara zonei de calificare în Liga Campionilor. Pe Stade Velodrome, echipa se simte confortabil. Poate că cel mai bun marcator al echipei, Florian Thoven, va avea timp să se recupereze pentru acest meci, dar portarul Steve Mandando și mijlocașul Adil Rami nu vor ajuta echipa în această partidă.


RB Leipzig

Echipa în acest sezon din Liga Europei a cheltuit deja multă energie. Pentru duelul din retur va fi dificil pentru ei să se apropie în condiții optime. În ultima rundă din Bundesliga, au eșuat complet, pierzând pe teren propriu de la "Bayer Leverkusen" (1:4). Ralph Hazenhüttl a fost forțat să efectueze o rotație suficient de profundă în lotul echipei, decât să beneficieze pe deplin de adversar. Pentru mijlocașul Konrad Lymer, care sa accidentat după ultima confruntarea, Nabi Keita, care juca la aceeași poziție, sa alăturat echipei. Continuă să restabilească sănătatea ,Marcel Halstenberg.Pont recomandat Marseille – RB Leipzig:

Echipa franceză din actuala Ligă Europeană a câștigat șase din cele șapte meciuri. "RB Leipzig" a ratat în fiecare dintre meciurile din deplasare ale Ligii Europa din acest sezon. Echipa antrenată de Rudy Garcia care a primit mai mult timp pentru a se pregăti pentru meciul decisiv, va încerca să profite de aceasta. Nu va fi ușor pentru germani, care au fost umiliți în ultima rundă din Bundesliga, pentru a evita înfrângerea în următoarea întâlnire. Alegerea noastră pentru acest meci: victorie Marseille cu o cotă de 2,29.