Cine obține calificarea în partida de la Roma?

Cine obține calificarea în partida de la Roma?

Meciul 1/8 finala din Liga Campionilor, Roma - Shakhtar Donetsk va avea loc marți, 13 martie la ora 21:45, pe stadionul Olimpico din Roma. Primul meci al acestor echipe sa încheiat cu o victorie a echipei din Ucraina cu un scor de (2:1). Echipa antrenată de Paulo Fonseca au fost conduși cu scorul de (0:1), dar a reușit nu numai să egaleze scorul, dar și să câștige partida. Acum, în deplasare, va fi suficient să nu piardă pentru a ajunge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cine va obține calificarea în acest meci? Vezi pontul nostru pentru acest meci.


Roma

În primul meci al confruntării, italienii au demonstrate un joc mai convingător în prima repriză. Se pare că au crezut prea devreme în succes, fără a reuși să facă ceva în a doua jumătate a meciului și au pierdut după merit (1:2). În faza grupelor al Ligii Campionilor, "Roma" a jucat într-o grupă cu "Chelsea", "Atletico Madrid" și "Qarabag". Au terminat "lupii" pe prima poziție, obținând același punctaj de 11 puncte ca Chelsea din Londra. Pe teren propriu, nu au pierdut niciun meci. După o egalitate de 0-0 cu Atletico Madrid, Roma a învins Qarabag cu 1-0 și Chelsea cu 3-0. După înfrângerea din Liga Campionilor, echipa lui Eusebio Di Francesco a pierdut în Serie A pe teren propriu de la "AC Milan". Dar următoarele două victorii asupra lui Napoli 4-2 si Torino 3-0 indică faptul că lupii sunt în formă excelentă pentru meciul din retur împotriva lui Shakhtar Donetsk.Shakhtar Donetsk

În cadrul Ligii Campionilor, echipa din Ucraina s-a întâlnit deja în finala de 1/8 a Ligii Campionilor cu Roma. Disputa a avut loc în sezonul 2010/11. În acea întâlnire, pe suma a două meciuri, clubul ucrainean a reușit să câștige echipa din Roma. După victoria de pe "Olimpico" (3-2), "Shakhtar Donetsk" a învins "Roma" pe teren propriu cu un scor de (3:0). După aceea, ucrainenii au reușit de două ori să se califice din grupele Ligii Campionilor, iar de ambele ori nu au reușit să ajungă mai departe de finala 1/8. În sezonul 2012/13, Shakhtar Donetsk a fost oprită de Borussia Dortmund și de Bayern Munchen în sezonul 2014/15. Echipa lui Paulo Fonseca, desigur, este acum puțin mai slabă decât acum trei ani pe când echipă era antrenată de Mircea Lucescu. Cu toate acestea, rezultatul este obținut prin jocul în echipă. Dario Srna va lipsi în acest meci din cauza decalificării. Accidentați sunt Serghei Krivtsov și Maxim Malyshev.


Pont recomandat Roma - Shakhtar Donetsk :

Fără îndoială, campionatul Ucrainei nu este la nivelul campionatul Italian. Cu toate acestea, după cum a arătat primul meci, Shakhtar Donetsk este acum în formă bună și a reușit să obțină o victorie puternică în meciul din Ucraina. Echipa antrenată de Paulo Fonseca nu are deloc probleme în apărare și poate prinde ușor italienii pe contraatac. Pariem pe oaspeții din acest meci ( Shakhtar Donetsk se califică în etapa următoare cu o cotă de 1,95).