Cine va face primul pas către trofeul din acest sezon?

Cine va face primul pas către trofeul din acest sezon?

Meciul din runda a 30-a din campionatul Portugaliei, Benfica – FC Porto va avea loc duminică, 15 aprilie, la ora 20:00, pe stadionul Da Luz. Acesta este meciul serii din Portugalia care lupta pentru titlu pare a fi de foc. Cu câteva săptămâni în urmă, echipa lui Sergio Conceicao a fost pe prima poziție în campionat, dar acum echipa este clasată pe poziția a doua la un punct în spatele rivalului din această seară. Cine va face primul pas către titlu? Vezi pontul nostru pentru acest meci.
Benfica

"Benfica" a profitat de forma instabilă a celor de la "FC Porto" în ultimele meciuri și a ieșit pe prima poziție. Cu câteva săptămâni în urmă, acest aranjament părea aproape ireal, deoarece forma de joc a "dragonilor" era aproape ideală. În ultima întâlnire, "Benfica" a înfruntat cu mare dificultate pe "Setubal" în deplasare. Gazdele au deschis scorul chiar la începutul primei reprize, după care au început să distrugă atacurile adversarului. La pauză, echipele a plecat atunci când scorul a fost 1: 1, dar victoria "vulturilor" a venit doar în minutul 90+2 al meciului. Antrenorul echipei în ajunul disputei a fost în spiritele înalte și a declarat că el anticipează pe un meci de clasă între cele două cele mai puternice echipe din țară. Din ultimele 75 de meciuri din campionat, echipa a pierdut doar de trei ori și toate înfrângerile au fost în deplasare. Ultima dată când Benfica a pierdut pe teren propriu a fost pe 12 februarie 2016.
FC Porto

Echipa lui Sergio Conceicao a încetinit ritmul doar în momentul în care trebuia să păstreze concentrația maximă. Poate că jucătorii simt oboseală spre finele acestui sezon, pentru că nici o altă explicație nu se potrivește după înfrângerile de la „Ferreira" și „Belenenses" în ultimele runde. Aceste eșecuri au permis celor de la Benfica, nu doar să se apropie de "dragoni", ci și să-i depășească în clasament. Acest meci va fi capabil să răspundă la întrebarea - au fost aceste înfrângeri din întâmplare, sau în echipă într-adevăr există probleme. Antrenorul echipei nu va putea conta pe Maregu, Danilo și Coroana, dar în ceea ce privește primul 11 al echipei, există o mare probabilitate ca jucătorii vor apărea pe teren din primele minute ale partidei.

 

 

 Pont recomandat Benfica – FC Porto:

Victoria în acest meci va oferi fiecăruia un avantaj uriaș, dar nu va oferi nici o garanție nimănui.
Trei meciuri dintre Benfica și FC Porto s-au încheiat la egalitate: sezonul trecut au jucat (1:1) de două ori, iar în prima rundă din acest sezon, întâlnirea sa încheiat cu o remiză fără goluri. În opinia noastră, meciul va fi productiv. Este greu de imaginat că echipele vor juca un meci fără goluri de două ori pe sezon. Alegerea noastră pentru acest meci: 3+ cu co cotă de 2,05.