Cine va pleca neînvins de pe stadionul Olimpico?

Cine va pleca neînvins de pe stadionul Olimpico?

Meciul din runda a 32-a din Seria A, Lazio – AS Roma, va avea loc pe stadionul Olimpico, duminică, 15 aprilie, începând de la ora 21:45. Ambele echipe au disputat meciuri în Cupele Europene în această săptămână, însă numai AS Roma a reușit un succes. Să ne așteptăm la un meci plictisitor? Vezi ce pronostic am pregătit pentru această partidă.


Lazio

"Lazio" a eșuat în meciul din retur împotriva lui "Salzburg" în Europa League. Echipa a avut un avantaj copleșitor în obținerea succesului. După ce "Lazio" a marcat, în mai puțin de două minute,"Salzburg" a egalat scorul. După aceea, o mulțime de atacuri și lovituri de pe poarta lui Strakosi, apărarea nu a putut ajuta cu nimic, scorul de (4:1) în favoarea gazdelor din acest meci. Inzaghi după meci a spus că acest meci ar trebui să fie o lecție pentru echipa sa, dar este puțin probabil ca după aceste cuvinte să se schimbe ceva la echipă. În ultimul meci din campionat, "Lazio" a învins cu ușurință pe "Udinese" în deplasare cu un scor de (2:1). După această victorie, echipa a urcat pe poziția a 3-a, din cauza pierderii de puncte de către rivali. Lupta pentru un loc în Liga Campionilor este înca înainte, așa că acum nu mai este timp pentru tristețe la Lazio.

AS Roma

"AS Roma" a demonstrat ceva ireal în Liga Campionilor, eliminând pe "FC Barcelona". După înfrângerea din Spania, scor (1:4), puțini au crezut în succesul final al romanilor, dar au reușit să-i liniștească pe toți. În meciul retur cu o victorie de (3-0) s-au calificat în semifinala Ligii Campionilor. În campionat, echipa ocupă acum locul 4 și este în fața celei de-a cincea clasată "Inter" la doar un punct. În ultimul meci din Seria A, au pierdut pe teren propriu de la "Fiorentina" cu un scor de (0:2). Antrenorul echipei în ajunul meciului poate conta pe toți jucătorii-cheie.

 

Pont recomanda Lazio – AS Roma:

În prima rundă, AS Roma au învins pe Lazio pe teren propriu cu un scor de (2:1). Aceasta a fost a șaptea victorie în ultimele 11 meciuri cu doar două înfrângeri. Echipa lui Inzaghi după o astfel de înfrângere umilitoare, ceea ce sa întâmplat în Austria, nu este în mod evident în cea mai bună dispoziție. AS Roma, dimpotrivă, pot fi mândri de jocul lor în Liga Campionilor, astfel ne așteptăm din partea lor un nou succes deja în meciul din această seară. Alegerea noastră pentru aceast meci: victorie Roma cu o cotă de 2,50.