Echipa din orașul Stoke-on-Trent tot mai aproape de retrogradare!

Echipa din orașul Stoke-on-Trent tot mai aproape de retrogradare!

Meciul etapei a 34-a din Premier League, West Ham - Stoke City, va avea loc pe Olympic Stadium din Londra, luni, 16 aprilie, începând cu ora 22:00. Ambele echipe au nevoie de victorie în acest meci pentru a se îndepărta cât mai departe de zona retrogradării. Cine va obține punctajul maxim în disputa din această seară? Vezi pontul nostru.


West Ham

După cum au arătat rezultatele ultimelor runde, până la finele campionatului, "West Ham" a ieșit treptat din probleme. În cele două meciuri anterioare, echipa lui David William Moyes au obținut cu siguranță o victorie împotriva celor de la "Southampton" pe teren propriu cu un scor de (3:0), după care au smuls un punct în derby-ul din Londra cu Chelsea - o remiză (0-0). După aceste rezultate, echipa și-a mărit șansele de a juca și în sezonul viitor în Premier League. Acum West Ham este pe locul 15, cu șase puncte distanță de la zona retrogradării. Antrenorul echipei nu poate conta pe doi jucători-cheie în acest meci : Michel Antonio și Pedro Obyang. Sub semnul întrebării este participarea la meciul din această seară a lui: James Collins, Manuel Lancini și Andy Carroll.


Stoke City  

Situația la "Stoke City" este mult mai rea decât viitorul său rival. În clasament, "olarii" se află pe penultima poziție, în spatele zonei de salvare cu șase puncte. Rezultatele ultimelor meciuri nu dau fanilor un motiv de bucurie. Paul Lambert, care a fost chemat în calitate de antrenor la echipă ca să schimbe situația la finalul sezonului, a pierdut ultimele patru meciuri consecutive. Adevărat faptul că, rivalii erau puternici. Pe teren propriu, au pierdut de la Manchester City (0-2), Everton (1:2) și Manchester United (1-2), și în deplasare la Arsenal, scor (0-3). Accidentați la echipă sunt: principalul atacant - Eric Schupo-Moting și Hes Rodriguez, apărătorul Konstantinos Stafylidis și portarul Lee Grant. Charlie Adam și Ibrahim Afellay au fost suspendați de la echipa principală din cauza unui conflict cu antrenorul.

 

Pont recomandat West Ham – Stoke City:

Ambele echipe se apropie de meci cu o mare motivație. Pentru "West Ham" - aceasta este una dintre puținele șanse de la finele sezonului pentru a obține trei puncte, având în vedere nivelul adversarilor în meciurile rămase. Echipa din Londra a arătat destul de bine în rundele anterioare, spre deosebire de "Stoke City", care nu a reușit niciodată să obțină vreo victorie. Alegerea noastră pentru acest meci: victorie West Ham cu o cotă de 2,04.