Echipa lui Quique Setien tot mai aproape de Cupele Europene!

Echipa lui Quique Setien tot mai aproape de Cupele Europene!

Meciul din runda a 32-a din LaLiga, Girona – Betis, va avea loc pe stadionul Estadio Municipal de Montilivi din Girona, începând cu ora 22:00. Primul meci din campionat dintre acești doi rivali s-a încheiat cu scorul de (2-2) la Sevilla. Ambele echipe merg pe același drum, de a obține o calificare în cupele europene. Cine va fi mai puternic în acest meci? Vezi pontul nostru pentru această partidă.


Girona

Nou promovata echipa în acest sezon din LaLiga au început în ultimile meciuri să încetinească drumul spre o calificare în cupele europene. Forțe pentru întreaga distanță, pînă la finele sezonului, se pare, nu sunt suficiente. În cele trei runde anterioare, au fost satisfăcuți doar cu un punct acumulat. În ultima rundă, echipa antrenată de Pablo Machin, a pierdut în deplasare de la "Real Sociedad", scor (0:5). Prin urmare, echipa va încerca să-și bucure fanii în meciul din această seară. În apărare va lipsi Carles Planas în acest meci. La marginea atacului, poate va lipsi și Michael Olunga. Apariția pe teren a lui Douglas Luiz este sub semnul întrebării.


Betis

În ultimii ani, echipa nici nu a visat la poziții înalte în LaLiga, dar după venirea noului antrenor, Quique Setien, care a schimbat foarte mult psihologia jucătorilor. Sub conducerea sa, echipa a progresat foarte tare. În ultimele patru runde, "Betis" nu a pierdut puncte, deși a avut ocazia să se întâlnească cu adversari destul de puternici. Echipa petrece în mod plăcut întâlnirile în deplasare din acest an, în care au suferit doar două înfrângeri. Portarul echipei, Antonio Adan nu va apărea pe teren, din cauza descalificarii va lipsi Jordi Amat și accidentatul Zuhair Feddal. 

 

Pont recomandat Girona – Betis :

"Girona" a ratat în ultimele trei runde, 12 goluri, iar în ultimele șase meciuri a obținut cinci victorii. În primul meci din campionat, s-a încheiat cu scorul de (2-2). Va fi dificil pentru echipa antrenată de Pablo Machin, care nu au o experiență suficientă de a lupta pentru o poziția mare în clasament. Credem că echipa lui Quique Setien nu va pierdde această dispută. Alegerea noastră pentru acest meci: X2 cu co cotă de 1,70.