Ne așteptăm la o răzbunare în partida de la Lisabona?

Ne așteptăm la o răzbunare în partida de la Lisabona?

Meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc pe stadionul Estádio José Alvalade din Lisabona, începând cu ora 22:05.  O sarcină dificilă trebuie să fie decisă de gazdele acestui meci. Primul meci dintre acești rival din Spania, s-a încheiat cu scorul de (2-0) pentru echipa lui Diego Simeone. Vor reuși portughezii să răstoarne scorul în disputa de la Lisabona? Vezi pontul nostru pentru acest meci.


Sporting

Nu în cea mai bună formă, s-au apropiat de confruntarea în sferturile de finală ale Ligii Europa. Cu probleme serioase, s-au confruntat în campionat, fiind în spatele zonei Ligii Campionilor cu cinci puncte. Nu au fost impresionanți de jocul său pe stadionul "Vanda Metropolitano", care a provocat o reacție negativă din partea președintelui echipei. El a criticat principalii jucători. În ultima disputa din campionat, echipa lui Jorge Fernando Pinheiro de Jesus a câștigat pe propriul teren pe Ferreira cu scorul de (2-0), golurile fiind marcate de Bas Dost și Bryan Ruiz. Jucătorul arendat, Fabio Coentrão a fost decisă să întrerupă, totuși, însă nu ar fi intrat pe teren în nici un caz, din cauza descalificării. La "Sporting" nu este singura pierdere. La lipsi la acet meci atacantul: Bas Dost. Există probleme de sănătate cu mijlocașul Bruno Cesar.

 


Atletico Madrid

Cu o dispoziție mult mai bună se pregătește pentru meciul decisive echipa lui Diego Simeone. Echipa a reușit să apere a doua poziție în derby-ul de la Madrid. S-au despărțit la o egalitate cu echipa antrenată de Zinedine Zidane, scor (1:1), Atletico Madrid a permis să se apropie cât mai aproape lui "Valencia" la o distanță de trei puncte. E prea devreme să se relaxeze. În următoarea rundă din campionat se va opune în meciul cu "Levante". Jucătorul echipei Filipe Luis continuă să se recupereze. Este puțin probabil că vor apărea pe teren jucătorii: Jose Jimenez, Shime Vrsalco și Sergi Gonzalez.

 

 

Pont recomandat Sporting – Atletico Madrid:


"Sporting" a câștigat pe teren propriu în 11 din ultimele 12 meciuri. Poate că, după o conversație serioasă cu președintele echipei după înfrângere din Spania, echipa va intra pe teren cu o mare motivație de a câștiga. Să nu uităm faptul că pentru echipa lui Diego Simeone îi este importat să marcheze în deplasare pentru a crește șansa de calificare în etapa următoare. Ne așteptăm la un meci de multe goluri. Alegerea nostră pentru acest meci: ambele echipei marchează cu o cotă de 2,20