O calificare ușoară pentru echipa lui Jose Mourinho?

O calificare ușoară pentru echipa lui Jose Mourinho?

După o egalitate fără goluri în Spania, Manchester United își poate permite să joace în meciul din retur așa cum îi place cel mai mult lui Jose Mourinho. Sevilla nu are nimic de făcut decât să pornească de la acțiunile adversarului și rezultatul, să fie reconstruit deja pe parcursul meciului. Meciul va avea loc pe stadion Old Trafford cu începere de la ora 21:45. Vor fi în stare Englezii, să obțină ușor calificarea în următoarea etapă? Vezi pontul nostru!


Manchester United

"Manchester United" din ultimele sezoane și-a schimbat semnificativ stilul de joc - Jose Mourinho, în calitate de antrenor înțelept și experimentat, cere echipei să arate un joc neted, stabil, fără a face mari greșeli pe parcursul meciului. Un astfel de joc nu e pe placul multor fani a echipei, dar atâta timp cât există un rezultat, Mourinho va fi iertat. Exact un astfel de meci a avut loc în Spania, Manchester United uneori a construit atacuri periculoase, fără prea mult entuziasm. În ultimul meci de pe Old Trafford echipa antrenată de Jose Mourinho a obținut o victorie în meciul cu Liverpool, scor (2:1). După această victorie, echipa se clasează pe locul 2 în campionatul din Premier league cu 65 puncte acumulate fiind la o distanță de 4 puncte de cel mai apropiat rival Tottenham și la 13 puncte în spatele primei clasate Manchester City. Nu vor juca cu cu "Sevilla": Pogba, Jones și Blind, care sunt accidentați. Ibrahimović lipsește de mult timp, dar cu tot respectul, să-l numim în prezent un jucător important pentru echipă, este cu greu posibil.


Sevilla

"Sevilla", spre deosebire de adversarul său din Liga Campionilor, a pierdut puncta în meciul din campionat. Înfrângerea cu un scor de (0:2) sa întâmplat pe stadionul "Ramon Sanchez Pizjuán" cu cei de la "Valencia". Pierderea punctelor cu un rival principal și, în același timp, un concurent direct pentru un loc în Liga Campionilor pentru sezonul următor, a pus capăt ambițiilor celor de la Sevilla de a participa la cel mai prestigios turneu din Europa. Distanța de la Valencia în campionat este deja la 11 puncte. Acum echipa antrenată de Vincenzo Montella ocupă poziția a 5-a cu 45 de puncte acumulate, la 2 puncte distanță de Girona, care sunt clasați pe poziția a 6-a. Cu un grad ridicat de probabilitate, pe "Old Trafford" nu vor juca: Navas, Corks, Karol. O lovitură serioasă pentru echipă ar putea fi pierderea lui Navas, la care Montella avea anumite speranțe pentru meciul din retur.

Pont recomandat Manchester United – Sevilla :

Rezultatul primului meci nu a garantat succesul final al nici uneia dintre echipe. Echipele au demonstrat fotbalul insubstanțial, jucând cu mare grijă. "Manchester United" într-o manieră tradițională pentru ei însuși va încerca să obțină victoria în acest meci, iar "Sevilla" va fi nevoietă să așteapte cu răbdare momentul său de a marca.
Echipa lui Jose Mourinho va face tot posibilul să se califice în următoarea etapă, de aceea mergem pe victoria gazdelor în această partidă ( victorie Manchester United cu o cotă de 1,60).