O victorie ușoară pentru catalani în deplasare la Vigo?

O victorie ușoară pentru catalani în deplasare la Vigo?

Meciul din runda a 33-a din LaLiga, Celta - Barcelona, ​​care va avea loc marți, 17 aprilie, pe Estadio de Balaidos din orașul Vigo, începând cu ora 22:00. În acest sezon, echipa lui Ernesto Valverde a jucat cu echipa din Vigo, trei meciuri: în LaLiga au jucat o remiză de (2-2), iar apoi în Cupa Spaniei după o egalitate de 1-1 la Vigo, Barcelona a câștigat cu (5-0) pe Camp Nou. Cine va fi mai puternică în această partidă? Vezi pontul nostru pentru aceast meci.
Barcelona

Catalanii continuă să conducă în campionatul Spaniei și acum distanța de 11 puncte de cel mai apropiat rival – Atletico Madrid. Sâmbătă, echipa lui Valverde a obținut o altă victorie -  în fața celor de la Valencia cu un scor de (2:1). Golurile pentru echipa catalană au fost marcate de Suarez și Umtiti. În timp ce toate celelalte echipe din LaLiga în acest sezon au pierdut cel puțin de trei ori, Barcelona nu a suferit încă nici o singură înfrângere. În general, seria sa neînvinsă din campionatul spaniei este de 39 de meciuri, dintre care 32 au fost câștigate. Ultima înfrângere din LaLiga a fost suferită pe 8 aprilie anul trecut de la Malaga. După aceasta, a disputat 19 meciuri în deplasare, în care au obținut 14 victorii și cinci remize. Mijlocașul echipei Ivan Rakitic va lipsi din cauza unei accidentări. Sub semnul întrebării este participarea la meci a lui Lucas Digne și Arnaiz Diaz Jose Manuel.


Celta

Celta după 32 de runde ocupă locul nouă în LaLiga, unde au acumulat 43 de puncte. La sfârșit de săptămână, au pierdut de la Leganes în deplasare cu un scor minim de (0:1). Pentru a treia oară în ultimele cinci runde, echipa nu au înscris un singur gol. Au câștigat doar un meci din cele cinci. Cu toate acestea, în deplasare a obținut doar un punct din ultimele șase meciuri, atunci pe teren propriu nu pierde șapte lupte la rând, câștigând patru dintre ele. Și în șase din cele șapte întâlniri, a marcat cel puțin două goluri. Mijlocașul Pablo Pedro Hernandez și fundașul Hugo Mallo vor lipsi la acest meci din cauza unor accidentări. Participarea la meci a mijlocașului Robert Mazan este sub semnul întrebării fiind accidentat la coapsă.

 
Pont recomandat Barcelona – Celta:

Primul meci din campionat s-a încheiat cu o remiză de (2-2). Niciunul dintre cele șapte meciuri anterioare între Celta și Barcelona nu sa încheiat cu victoria echipei oaspete - de cinci ori echipa gazdă a câștigat și de două ori a fost stabilită o remiză. Dintre cele șapte meciuri anterioare între Celta și Barcelona în toate turneele au fost înscrise mai mult de patru goluri pe meci. În general, în acest timp au fost înscrise 35 de goluri sau o medie de șapte goluri pe joc. Echipa lui Valverde nu va merge prea repede în atac. Părerea noastră este că în acest meci nu se vor marca multe goluri. Alegerea noastră pentru acest meci : 2-3 goluri în meci cu o cotă de 2,14.