Pe cine pariem în meciul de pe Ramon Sanchez Pizjuan?

Pe cine pariem în meciul de pe Ramon Sanchez Pizjuan?

Pe cine pariem în meciul de pe Ramon Sanchez Pizjuan?

Meciul etapei a 28-a din campionatul Spaniei, Sevilla - Valencia, va avea loc pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan (sâmbătă), 10 martie, începând cu ora 17:15. Primul meci din acest sezon a fost câștigat de echipa lui Marcelino Garcia Toral, cu scorul de (0:4). Oaspeții meciului vor plăti cu aceeași monedă? Vezi pontul nostru pentru acest meci!

Sevilla

"Sevilla" meciul din ultima rundă, jucat pe teren propiu cu cei de la "Athletic Bilbao", care nu petrece sezonul în cel mai bun mod. Probleme oaspeții nu au putut crea – echipa lui Vincenzo Montella au sărbătorit victoria cu scorul de (2:0). Acest succes a întărit semnificativ poziția în clasament. Acum se află pe poziția a cincea, cu patru puncte înaintea lui "Villarreal" și cinci de la "Girona". În același timp, până la a patra poziție, unde este clasat rivalul din acest meci "Valencia", distanța este de numai șase puncte. Pe teren propriu, echipa lui Vincenzo Montella în ultimile dispute demonstrează un joc slab. În șase meciuri anterioare, "Sevilla" a obținut doar două victorii. În afară de câștigul cu "Athletic Bilbao" a reușit să învingă "Girona" cu (1:0). Însă au avut parte și de două înfrângeri dureroase cu scorul de (3:5) de la "Betis" și (2:5) de la "Atletico Madrid". Jesús Navas, Sebastien Corchia și Daniel Carriz vor lipsi din cauza accidentărilor.Valencia

În clasamentul din LaLiga, "Valencia" cum a fost menționat mai sus, mai putem adăuga doar faptul că victoria în această întâlnire va permite "liliecilor" nu numai să se apropie de cel mai apropiat rival din clasament, dar nu să cadă din lupta pentru a treia poziție în campionat. De la Real Madrid distanța este doar un punct. După eșecurile din ianuarie, Marcelino Toral a reușit să-și aducă echipa la forma bună. În cele cinci meciuri anterioare, "liliecii" au obținut patru victorii. Cu toate acestea, ar trebui adăugată cu mult mai multă încrederea în meciurile ce urmează din campionat pentru a lupta pentru o calificarea în grupele Ligii Campionilor. O pierdere serioasă pentru "Valencia" în acest meci va fi Santiago Mina, dar în bună formă din nou sunt Rodrigo și Simone Dzadza.

Pont recomandat Sevilla – Valencia :

Casele de pariuri o consideră pe "Sevilla" favorita meciului. Un mare fapt fiind că meciul se joacă pe Ramon Sanchez Pizjuan.Consider că echipa de la Sevilla nu vor fi în stare să obțină victoria în acest meci. În plus, marți, meciul din retur din Liga Campionilor cu Manchester United, care, de asemenea, va avea o presiune proprie, chiar indirectă asupra jucătorilor. Jucăm cu toții: (X2 cu o cotă de 1,80).