Ploaie de goluri in disputa de pe Etihad!

Ploaie de goluri in disputa de pe Etihad!

Meciul retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Manchester City - Liverpool va avea loc marți, 10 aprilie, la ora 21.45, pe stadionul Etihad. Favorit în această pereche a fost Manchester City, dar pe Anfield a suferit o înfrângere majoră de (0-3), a primit toate cele trei goluri înainte de pauză și acum nu există prea multe șanse de o calificare în semifinale. Să ne așteptăm oare la o răsturnare de scor? Vezi pontul nostru pentru această partidă.

Manchester City

După meciul cu Liverpool, Pep Guardiola a avut o șansă excelentă de a obține victoria titlului în Premier League în derby-ul cu Manchester United. Și totul a mers bine, așa cum ar fi trebuit - la o pauză Manchester City a condus cu (2-0) după golurile lui Kompany și Gundogan. Cu toate acestea, în a doua jumătate, în intervalul de 16 minute au ratat trei goluri și în cele din urmă, Manchester United a învins cu (2:3) și a amânat celebrarea victoriei în Premier League. Pentru a doua oară consecutiv, a ratat trei goluri, ceea ce provoacă o îngrijorare deosebită înaintea unui meci din retur cu Liverpool - pentru a transfera jocul la lovituri de departajare, Manchester City trebuie să câștige cu (3:0), iar pentru o calificare în semifinale va trebui să câștige cu o diferență de cel puțin patru goluri. În acest meci Pep Guardiola nu poate conta doar pe fundașul Benjamin Mendy.Liverpool

Liverpool, sâmbătă, în campionatul Angliei, fără un număr de jucători importanți, a jucat cu Everton un egal de (0-0). Înainte de aceasta, au obținut trei victorii consecutive, cu un scor total de (10:1). Au pierdut doar unul din ultimele 12 meciuri în toate turneele, în care au obținut opt ​​victorii și trei egaluri. În opt meciuri nu au ratat un singur gol, iar în cinci meciuri au marcat cel puțin trei goluri. În primul meci, primul gol al partidei a fost marcat de cel mai bun marcator al echipei, Mohamed Salah, care a fost accidentat în același meci. Meciul cu Everton a fost ratat de egiptean, dar Liverpool, raportează că la meciul din retur împotriva lui Manchester City, el trebuie să se recupereze. Prezenta lui întărește potențialul echipei. Joel Matip, Joseph Gomez și Emre Jan nu vor fi disponibili pentru acest meci.

 

 

Pont recomandat Manchester City – Liverpool:

Din ultimele 14 meciuri oficiale dintre Manchester City și Liverpool (fără a număra meciurile de pe stadion neutru), doar unul sa încheiat cu o victorie a echipei care a jucat în deplasare, în timp ce în nouă întâlniri echipa gazdă a câștigat. Jurgen Klopp la depășit pe Pep Guardiola în primul meci, datorită faptului că echipa sa nu a jucat aproape de propria sa poartă, dar a jucat cu spaniolul în stilul său de fotbal. Ne așteptăm la un meci plin de goluri. Alegerea nostră pentru acest meci: 4+ cu o cotă de 2,10.