SUPER-BILET la PARIURI: cotă 16. Are o SIGURANȚĂ fără precedent

SUPER-BILET la PARIURI: cotă 16. Are o SIGURANȚĂ fără precedent

Chiar daca nu sunt prea multe meciuri, fiind pauza competitionala in multe campionate de fotbal, FanatikSport tot castiga pe BANDA RULANTĂ la PARIURI. Iar de această dată vă propunem ceva total INEDIT: un SUPER-BILET de cota 16, un bilet unde ne bazam pe informatii din interior! CEEA CE FACE biletul sa aiba o SIGURANTA DE NEEGALAT!

Si oricine poate obtine SUPER-BILETUL de cota 16! Exista o singura mare varianta prin care poti intra in posesia acestui bilet. IATA CARE E:

Mai exact, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST SUPER-BILET de cota 16. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Concret, iată care sunt paşii pentru a primi SUPER-BILETUL de cota 16:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te inregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) si depui o suma de bani dupa ce te inregistrezi, în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL) .
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL SUPER-BILETUL de cota 16!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro