SUPERPONT la CM volei Polonia U21 - China U21. Trece China de Polonia?

SUPERPONT la CM volei Polonia U21 - China U21. Trece China de Polonia?

După ce a făcut legea în Grupa A a rundei preliminarii a Campionatului Mondial din faza finală, Polonia s-ar părea că are, teoretic, un adversar mai greu, asta pe hârtie, dacă e să vorbim de naţională Chinei. 

Vorbim de Campionatul Mondial de Volei din categoria U21, competiţie ce se desfăşoară în aceste zile în Cehia. 

Polonia a mers perfect în prima parte a acestui turneu, învingând fără probleme reprezentativele Marocului, Cehiei şi Canadei, toate în mai puţin de două ore, cu scorul de 3-0. De altfel, se spune despre această reprezentativă a Poloniei condusă de pe margine de Sebastian Pawlik, om care a cucerit de două ori aurul mondial cu această echipa, că este cea mai talentată generaţie a Poloniei din istorie. Clar, nu au alt gând la acest turneu decât aurul olimpic. Unul din cei mai importanţi oameni ai Poloniei, Jakub Kochanowski, căpitanul reprezentativei Poloniei, a declarat printre altele că scopul sau principal la acest turneu este să ia aurul mondial şi apoi să doarmă. :) Seems legit, huh ? 

De partea cealaltă, naţională Chinei este o prezenţa normală în cea de-a două faza a acestui turneu., în special datorită antrenorului JU Genyin, antrenor cu o experienţă de peste 30 de ani, antrenor care a câştigat titlul de cel mai bun antrenor în China în 4 din ultimii 5 ani. Cele două naţionale nu se pot compară, la fel cum nu se poate compară niciodată campionatul din Polonia cu cel din China.Zhihao Lu este cel mai bun jucător al Chinei, jucătorul de 1.91 fiind un jucător care se spune despre el că ar fi curtat deja de Modena, puternică echipa a campionatului Italian. 

Per total, totuşi, nu încape îndoială, Polonia este net superioară şi se va impune aici.

Pont pariuri: Polonia - 2.5 seturi

Incredere: 8/10

Cota: 1.90