Ultima speranță pentru echipa lui Stefan Ruthenbeck!

Ultima speranță pentru echipa lui Stefan Ruthenbeck!

Un caz rar când luni se dispută un meci din Bundesliga. A 14-a clasată Werder Bremen va găzdui pe ultima clasată FC Koln. Meciul va avea loc pe stadionul Weserstadion din orașul Bremen. Cum se va încheia meciul din runda a 26-a din campionatul Germaniei? Vezi pronosticul nostru pentru această partidă.


Werder Bremen

Echipa de la Bremen, în acest sezon arată un joc foarte slab în mod semnificativ în comparație cu ultimii ani. După 25 de runde, echipa antrenată de Florian Kohfeldtsunt clasați pe poziția a 14-a cu 27 de puncte acumulate, ceea ce nu le permite să se relaxeze fiind la doar 2 puncte de zona retrogradării. De la mijlocul toamnei, echipa din Bremen luptă cum poate pentru a părăsi zona de jos a clasamentului. Luna februarie a fost o lună relativ de succes pentru echipa lui Florian Kohfeldt - trei victorii, inclusiv cu "Schalke" și înfrângerea minimă de la "Freiburg". Ultima dispută a reușit să smulgă un punct în deplasare, remizând scor (2:2) cu cei de la Mönchengladbach. Împotriva lui "FC Koln" nu vor juca: Fin Bartels și Michael Zetterer.


FC Koln

În comparație cu sezonul precedent, "FC Koln" sa scufundat rușinos în clasamentul din Bundesliga, chiar pe ultima poziție. Echipa antrenată de Stefan Ruthenbeck încet cu încet se pregătesc pentru retrogradarea în Bundesliga 2. Situația echipei e foarte dezastruoasă: patru victorii și cinci remize au adus echipei șaptesprezece puncte. Șaisprezece înfrângeri, un rezultat foarte prost. Oaspeții acestei dispute au început chiar mai rău decât cel mai apropiat rival din clasament - prima victorie a venit doar la mijlocul lunii decembrie. În general, în timpul iernii, performanțele outsiderului pot fi considerate satisfăcătoare - 15 puncte în 11 meciuri. Ultima dispută elevii lui Stefan Ruthenbeck au pierdut pe teren propriu de la Stuttgart, scor (2:3).


Pont recomandat Werder Bremen – FC Koln :

Ambele echipe au sarcini similare în acest meci. "Werder Bremen" - pentru a evita un zbor indirect în Bundesliga 2. În caz că echipa lui Stefan Ruthenbeck automat poate fi numită retrogradată. Credem că echipa de la Bremen nu vor pierde acest meci. Oaspeții nu dau dovadă de rezultate strălucitoare. Iar Bremen, în plus, poate juca strict în defensivă. De aceea pariem pe victoria gazdelor în acest meci: ( victorie Werder Bremen cu o cotă de 1,83).