ROXANA NEMEŞ este în doliu! Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Ferma Vedetelor

Roxana Nemes

Roxana Nemeş, fosta concurenta Ferma Vedetelor, a postat un mesaj emoţionant pe contul său de facebook, după ce un bun prieten al ei a decedat.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Astăzi, blondina a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoţionant, după ce a decedat un prieten foarte bun al cântăreţei, pe numele său Alex Jidveianu, el activând la rândul său în acelaşi domeniu. „Odihneşte-te în pace, Alex! Nu-mi vine să cred! Doamne!” este mesajul scris de Roxana Nemeş, iar fanii au reacţionat imediat, fiindu-i alături blondinei prin mesaje de susţinere.

Cântăreaţa Roxana Nemeş trăieşte o poveste de dragoste de nedescris, iar şi se consideră cea mai fericită femeie de pe planetă. Asta de când l-a cunoscut pe Călin Hagima. Înainte de acesta însă, Roxana a trecut prin momente dificile atunci când s-a despărţit după 6 ani de relaţie de Radu Groza, cel care îi era atât iubit, cât şi impresar. După ruperea poveştii de amor, Roxana şi-a făcut bagajul şi a plecat din căminul conjugal. A urmat, apoi, un scandal financiar între cei doi, cântăreaţa motivând că nu şi-a primit banii în urma mai multor spectacole la care a participat. Cu toate acestea, Roxana şi-a regăsit liniştea în braţele noului iubit, având însă grijă să ferească noua poveste de iubire cât mai mult cu putinţă de răutăţile din lumea mondenă autohtonă.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!