ROXANA VANCEA s-a filmat complet goală, acoperită doar de un prosop! ”Eşti perfectă!”

vancea-in-pat

Roxana Vancea, cunoscută pentru stilul său de viaţă care implică mult exerciţiu fizic, dar şi un regim sănătos, a postat vineri pe o reţea socială un clip video în care nu poartă altceva decât un prosop.

Roxana Vancea a dat cariera din televiziune pe cea de sportiv, iar silueta de invidiat este un „must have“ pentru tânăra de 25 de ani, care niciodată nu se sfieşte să îşi arate trupul bine lucrat. Asta a făcut şi în dimineaţa de vineri, când a postat peInstagram un videoclip în care apare supusă unei proceduri de elimnare a grăsimii de pe abdomen. Una invizibilă sau imaginară, dacă ne întrebaţi pe noi, însă iubita lui Mihai Bendeac a reuşit să le ofere o privelişte celor care îi urmăresc activitatea de pe această reţea socială.

În timp primeşte un masaj cu ventuze pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, Roxana Vancea a decis să se filmeze, chit că era „îmbrăcată“ doar într-un prosop alb, iar videoclipul şi-a găsit rapid drumul către Instagram. Unde n-a trecut neobservat, pentru că iubita lui Mihai Bendeac a primit câteva comentarii în care este întrebată în special de ce a apelat la această metodă. Una dintre fanele Roxanei chiar i-a spus acesteia că „eşti perfectă!“