Ruby și-a impresionat fanii cu NATURALEȚEA! ”Așeza-s-ar pe șolduri”

RUBY-1

Face ce face și își încântă fanii, fie că este pe scenă sau în afara ei, iar de data aceasta a reușit să îi facă să râdă și să îi dea și câteva sfaturi.

Artista se află în Slobozia, acolo unde susține un concert în seara aceasta, așa că a făcut și un popas pentru a mânca puțin.

 Ruby s-a lăsat fotografiată într-o ipostază pe care nu o acceptă prea multe vedete. Fără mchiaj și cu un burger în mână, vedeta le-a transmis un mesaj fanilor.

”Un burger mic și delicat. De domnisșoare, așa! Așeza-s-ar pe șolduri! Vedeți că diseară ne vedem în Slobozia! Dacă sunteți în Slobo și nu ne vedem, sunteți cei mai nașpa!”, le-a transmis Ruby fanilor săi, iar aceștia au râs cu poftă.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

”Să ai poftă, vezi să nu îți mănânci și degetele”, i-au scris fanii, iar o altă fană i-a apreciat naturalețea.

img (7)

”Nu pot să cred, o vedetă care nu se machiază ca o disperată în timpul liber”, i-a scris aceasta.

Cine este Ruby

Ana Claudia Grigore cunoscută sub numele de scenă Ruby este o cântăreață care s-a făcut cunoscută cu melodiile „Stinge lumina”, „Touch Me” şi „Turn Off the Lights”. Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate.

Primul ei disc single, încadrat în genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.