Rudele lui FANE SPOITORU sunt scandalizate. Ce au descoperit când au deschis sicriul!

Fane

Moartea lui Fane Spoitoru a provocat în familia lui o durere fără margini. Peste toate acestea, rudele sunt scandalizate de modul în care trupul neînsufleţit al interlopului a fost repatriat. ”L-au umilit pur şi simplu”, ne-a declarat o persoană din familie.

Fane Spoitoru s-a stins din viaţă joia trecută în Israel, iar trupul său a ajuns în România abia miercuri seară. A fost nevoie de şase zile, pentru ca ”Regele României” (aşa cum l-a numit Florin Salam) să poată fi transferat în ţară. ”Au durat mult actele. Elena (n.n. – văduva lui Spoitoru) s-a zbătut să-l ia de acolo, dintre străini, cât mai repede, dar s-a lovit de formalităţi. Toată această perioadă, trupul său a fost ţinut într-un congelator, la morgă”, ne-a mărturisit intrigată sursa noastră.

Asta n-ar fi fost însă o problemă atât de mare. Altceva, le-a îndurat pe rudele lui Spoitoru. Miercuri seară, când sicriul lui Fane a fost adus de la aeroport, soţia a avut un şoc: ”Când am deschis sicriul din plumb în care a fost transportat, l-am găsit pe Fane dezbrăcat complet, fără haine pe el. Era doar înfăşurat într-un cearceaf! L-au umilit pur şi simplu. Nici un câine nu arunci aşa într-un sicriu. Nu i-au dat haine pe el, nimic”. Abia apoi, văduva a îmbrăcat trupul neînsufleţit într-un costum pe care a plătit 5.000 de euro.

Până nu l-am îmbrăcat în costum, elegant, aşa cum îi plăcea lui să poarte, nu i-am lăsat pe copii (n.n. – pe fiul şi pe fiica lui Fane) să-l vadă gol. N-am vrut ca ei să şi-l amintească aşa!”, a mai povestit sursa noastră. Acest lucru vine să explice cumva de ce soţia lui Spoitoru nu i-a permis, în prima fază, fiicei ei vitrege, Claudia (pe care interlopul o are din prima căsnicie) să-şi vadă tatăl: ”N-a fost niciun scandal cum s-a speculat prin alte ziare. Numai că Elena nu putea s-o lase pe Claudia sau pe fratele ei să asiste la asemenea imagini de groază”. Acum, familia încearcă să treacă peste toate aceste lucruri şi să-şi plângă cu demnitate durerea.