S-a întors roata. Giulia îi plătește cu aceeași monedă Adelei Popescu

Giulia

Puțini își mai amintesc că, în urmă cu 5 ani Adela Popescu o înlocuia pe Giulia Anghlescu, pe atunci gravidă în câteva luni cu primul copil, în trupa Dj Project, care se retrăgea în concediu de maternitate. Așa s-a întâmplat și de curând, când a venit rândul Giuliei să-i întoarcă favoarea Adelei.

Deoarece Adela i-a luat locul cu succes în trupa DJ Project și i-a ajutat pe cei doi membrii fondatori, Giulia a vrut să-i plătească cu aceeși monedă și, în momentul în care Adela a anunțat că se va retrage pentru o perioadă de pe micul ecran, pentru a naște și a se dedica creșterii micuțului ei, Giulia Anghelescu și-a adus aminte de perioada DJ Project și a răspuns afirmativ producătorilor emisiunii „Vorbește lumea”. Din păcate, postul de prezentatoare TV nu este unul permanent, Giulia fiind ajutorul lui Cove doar pentru o săptămână. Se zvonește că, până în toamnă, când Adela va reveni din nou pe micul ecran, nimeni nu o va înlocui, ci vor fi invitate mai multe vedete care, pe rând, îi vor ține locuri.

Se pare că, în cărți este și Sore, care inițial a fost printre primii prezentatori ai show-ului, dar care a renunțat deoarece urma să nască și a vrut ca în primele luni de viață ale fiicei sale, Erin, să-i fie cât mai mult prin preajmă.