S-a decis! Fernando Santos nu va mai continua pe banca Greciei după Cupa Mondială din Brazilia

Portughezul Fernando Santos a hotărât să  nu mai continue pe banca tehnică a naţionalei Greciei după Cupa Mondială din Brazilia din această vară.  Astfel elenii vor trebui să găsească un nou selecţioner pentru preliminariile Campionatului European din 2016.

Decizia sa a fost făcută publică azi  de către preşedintele federaţiei greceşti de fotbal, Georgios Sarris, în cadrul unei conferinţe de presă.  Acesta a adăugat şi că forul de la Atena a început deja căutările pentru găsirea unui înlocuitor potrivit pentru antrenorul în vârstă de 59 de ani.

Potrivit presei elene următoarea destinaţie a lui Santos va fi cel mai probabil PAOK Salonic (echipă pe care a mai pregătit-o în perioada 2007-2010), care i-a oferit  lusitanului un contract pe 5 ani, în valoare de 4 milioane de euro.

Fernando Santos a preluat reprezentativa Greciei în vara lui 2010, când l-a înlocuit în funcţie pe legendarul Otto Rehagel, cel care a adus titlul european  pentru „Ethniki” în 2008. Sub conducerea sa grecii au ajuns în sferturile Euro 2012 şi s-au calificat la Cupa Mondială din acest an, după un baraj cu România.

[fanatik_today]