SALATA BOEUF trebuie făcută doar aşa: ingredientul greşit pe care-l foloseşte toată lumea

Salata Boeuf

Pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă încep cu multă vreme înainte de Crăciun. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masă festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata boeuf.

Acest preparat este vedetă pe masa de Crăciun și nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli.

CITESTE SI: LEACUL pentru CANCER există de 100 de ani, dar e ţinut SECRET. Fiecare îl are în casă, dar îl IGNORĂ

În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

CITESTE SI: ATENTAT în BUCUREŞTI! ŢINTA atacatorilor a fost PREMIERUL, atacatorii aveau kilograme de dinamită