Sânziana Buruiană și-a vândut botezul. A trimis invitaţii la biserică inclusiv presei, apoi şi-a pus bodyguarzii să blocheze accesul

Sanz decolteu

Sânziana Buruiană,  a trimis invitaţii la biserică inclusiv presei, apoi şi-a pus bodyguarzii să blocheze accesul în lăcaşul de cult, ca să poată filma şi face poze numai cei care… au plătit

Sânziana Buruiană, bomba blondă care a făcut carieră în lumea asistentelor TV şi-apoi s-a măritat cu “regele gafelor” Nicolae Zuluf, şi-a botezat sâmbătă fetiţa. Evenimentul a fost exilat la periferia Bucureştiului: slujba s-a ţinut la o biserică din nord, iar petrecerea, în sud, aproape de un şantier.

În premieră, Sânziana n-a mai pus pe ea o rochie superdecoltată, ci una care i-a acoperit sânii. Şi tot în premieră, ca pentru a confirma că o cheamă, mai nou, Zuluf, fosta asistentă s-a umplut de zulufi, adoptând o coafură demnă de Shakira.

Blonda, fostul fotbalist care i-a devenit soţ şi fetiţa lor, Izabela, au ajuns la biserica din Dămăroaia antamată pentru creştinare la ora potrivită, 16.00, însă cum un invitat special, bunica ei, a întârziat o oră, şi ceremonia a stat pe loc tot atât timp. Preoţii au fost înţelegători, însă restul invitaţilor, mai puţin.

Înainte de intra în biserică a ieşit la iveală şi faptul că Sânziana a vândut botezul unei televiziuni. Aşa se face că, deşi trimisese invitaţii către toate publicaţiile şi toate televiziunile, a pus bodyguarzii să trieze lumea şi să nu le permită accesul în incintă decât celor care… au plătit pentru a face poze şi a filma.

La final, puţinii invitaţi care au fost la slujbă s-au îndreptat spre locul de desfăşurare a petrecerii: o sală de evenimente din sudul Capitalei, situată în vecinătatea unui mall – al cărui nume a fost greşit de blondă în invitaţia de botez – şi a şantierului de la Big Berceni.

Pentru petrecere, pe lângă bucate alese, băuturi fine, fosta asistentă TV s-a preocupat ca muzica să fie pe gustul invitaţilor, tocmai ca petrecerea să fie una reuşită. Aşa că ea şi soţul au pus pe listă numele artiştilor preferaţi, după care i-au antamat pe cei disponibili. Deşi un barter ar fi fost cea mai potrivită soluţie, blonda a reuşit totuşi să îi plătească mai puţin. Astfel, mizând pe notorietate şi pe recomandări, Buruiană a obţinut reduceri din partea multor cântăreţi, care au renunţat astfel la câteva sute de euro pentru recitalul de la botez, după cum a scris recent Libertatea.