Sarbatoare mare in platoul Wowbiz! Iulia Albu a fost regina serii cu ocazia zilei sale de nastere

Iulia Albu

Iulia Albu s-a serbat in aceasta seara chiar in platoul emisiunii Wowbiz, iar paparazzii au fost cu ochii pe ea toata inca de dimineata in ziua in care a implinit 35 de ani.

Madalin si Andreea au asteptat-o in platou cu doua baloane in forma de „3” si „5”, pe care le-au inversat. „As vrea sa fiu aici si cand o sa am 53 de ani. Adica voi, ca eu o sa fiu sigur!”, a spus Iulia Albu.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Inca de dimineata, Iulia a pornit prin oras alaturi de fiica ei. Cele doua s-au dus in parc, s-au dat in masinute si au mancat vata de zahar. Apoi, Iulia s-a dus glont catre magazinul ei favorit unde a probat mai multe perechi de ochelari.

Urmatoarea oprire a fost la un restaurant, iar colegii de la Wowbiz au luat-o prin surprindere, oferindu-i un aranjament floral intr-o palarie. „Vai ce palarie urata!”, a comentat Iulia in stilu-i caracteristic.

„O iubesc foarte mult si as vrea ca sa-i dau un tort! Ii doresc ca sa se simta bine si sa creasca mare!”, a fost mesajul micutei Mikaela pentru mama ei, Iulia Albu.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

In platou, Andreea i-a facut o surpriza Iuliei. Ascunsa dupa un paravan, bruneta s-a prefacut ca face striptease, insa apoi a iesit cu un tort sub forma de gaina. Cadourile au continuat sa curga insa, urmatorul fiind o carpeta ce reprezinta „Rapirea din Serai”.