SCANDAL într-un magazin din Ilfov. Carne stricată vândută de Florii în supermarket

Scandal într-un supermarket din judeţul Ilfov după ce un client a cumpărat mai multe kilograme de carne stricată. Angajaţii magazinului au recunoscut că produsul aflat în termenul de valabilitate e vânăt şi miroase groaznic, deci nu poate fi consumat. Materialul a fost filmat cu camera ascunsă de jurnaliştii România TV.

Dumneavoastră puteţi să mâncaţi aşa ceva? De ce le puneţi pe raft? Nu spuneţi consumatorului ce mănâncă?! E vânătă aici? Ia mirosiţi dumneavoastră„, a spus clientul.

Stricăciunile se află pe raftul unui supermarket din comuna Brăneşti. În preajma sărbătorilor, românii nu apucă să verifice cu atenţie produsele. Mirosul cărnii alterate mută, însă, nasul din loc.

După ce a încercat în zadar să-l calmeze pe clientul supărat, şeful de raion a vrut să-i smulgă din mână telefonul cu care acesta filma.

Vă dăm banii înapoi… Haideţi să discutăm în birou! Vă rog, nu mai filmaţi„, a spus şefului de raion.

Angajaţii magazinului au confirmat incidentul, dar au refuzat să ofere explicaţii. Reprezentanţii ANPC au comunicat, la solicitarea România TV, că nu au găsit abateri de la legislaţie, dar că vor continua controalele la toate supermarketurile din Ilfov.