Schimb uluitor de mesaje dintre soţul CRISTINEI SPĂTAR şi „amant“! Ce şi-au scris cei doi la miezul nopţii

Cristina Spatar

La un pas de divorţ de soţul ei, din pricina mai multor certuri pe plan amoros, Cristina Spătar pare să aibă pare de un noi episod, tot la nivel sentimental, doar că Regina „R&B“ nu mai este de această dată tocmai personajul principal.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Spunem toate acestea pentru că un schimb recent de mesaje a detronat-o recent pe Regina „R&B“ de pe primul loc al poveştii cu iz amoros prin care trece cu soţul cu care este la un pas de divorţ. Chiar dacă soţul i-a cerut divorţul, după o escapadă amoroasă,  în urma căreia a decis să rămână alături de mai tânăra sa cucerire, iată că de această dată Cristina Spătar este prinsă într-un nou triunghi amoros.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă povestea despre faptul că Regina „R&B“ a ieşit în oraş, în urmă cu aproximativ o săptămână, alături de un tânăr afacerist pe nume Călin Donca, în vârstă de 32 de ani. Imediat după acest moment, Călin Donca – aşa zisul „amant“ – a simţit necesar să elucideze întreaga situaţie dintre el şi Cristina Spătar, aşa că a povestit că este foarte bun prieten cu artista de mai mulţi ani. Totodată, Călin Donca i-a luat apărarea Cristinei Spătar, spunând că aceasta merita mai mult din partea soţului său.

Iată că acum, cuprins de gelozie, soţul Cristinei Spătar a dorit să îl pună „la respect“ pe Călin Donca, iar cea mai bună metodă la care a considerat de cuviinţă să apeleze, a fost cea a unor mesaje trimise la miez de noapte. Mai exact, soţul Cristinei Spătar i-a trimis o serie de mesaje tânărului afacerist, prin care i-a cerut socoteală lui Călin Donca, întrebându-l, în mod retoric, pe acesta dacă îl cunoaşte, dar şi despre cum a îndrăznit să facă asemenea afirmaţii despre căsnicia lui cu Cristina Spătar.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!