Se fac angajări: salariu de 4.000 de lei pe lună. Trebuie să ai doar studii medii

bani

O firmă de recrutare caută un şef secţie textile pentru o fabrică de profil din judeţul Prahova. Angajatorul ofertează candidaţii cu salariu net cuprins între 4000 de lei şi 4500 lei pe lună şi o serie de beneficii extrasalariale.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii de profil, minimum trei ani experienţă în producţie textilă, ştie să opereze un PC, are permis auto categoria B.

Candidatul ideal pentru acest post poate coordona activitatea echipei din subordine, e răbdător, are tact, bune abilităţi de comunicare.

Candidatul selectat pe acest post va fi responsabil de: coordonarea activităţii liniilor de producţie, de pregătirea producţiei pe baza planificării făcute de conducere, de repartizarea lucrătorilor pe operaţii, conform procesului tehnologic, de urmărirea asigurării calităţii pe fluxul tehnologic şi de îmbunătăţirea productivităţii.

Angajatorii ofertează candidatul selectat pe acest post cu salariu net cuprins între 4000 de lei şi 4500 lei pe lună, contract individual de muncă, bonuri de masă, bonus de performanţă, diurnă pentru deplasări, asigură cazarea în caz de relocare.

DETALII AICI DESPRE ACEST POST!