Se trezeşte la 2 şi…” Sarcină cu nopţi albe pentru Bianca

Bianca

CANCAN.ro vă dezvăluie că Bianca Drăguşanu este o gravidă capricioasă, cu multe pofte, iar cel care trebuie să execute dorinţele nocturne ale vedetei TV este iubitul ei, Victor Slav, care se trezeşte noaptea din somn pentru a-şi face partenera de viaţă cât mai fericită. Evident, toate pentru sănătatea fătului.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Bianca Drăguşanu este însărcinată în două luni, asta deşi vedeta nu a scos un sunet cu privire la sarcina ei. V-am spus şi de ce, pentru că îi este frică să nu păţească ca data trecută (detalii despre sarcina pierdută AICI) . Până la urmă, dacă nu aştepta niciun copil, vedeta facă declaraţii pe marginea acestui subiect, dar nu, nu s-a întâmplat asta şi a lăsat pe toată lumea să înţeleagă ce a vrut. CANCAN.ro a aflat că vedeta este cu adevărat însărcinată, iar sarcina nu ar fi una cu probleme, însă o pune pe Bianca în situaţii neprevăzute.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Victor Slav îi stă la dispoziţie, pentru a-i face toate poftele. ”Bianca se trezeşte şi la două noaptea din cauza poftelor. N-are ce face. Aşa a avut de la început. Îi este rău, dar îşi revine repede, nu este o sarcină cu probleme, ci una normală. Aşa se întâmplă multor femei gravide. Cel mai mult Bianca pofteşte la căpşuni. Victor este cel care merge să-i asigure tot ce are nevoie. Relaţia lor este mai strânsă de când a venit şi copilul în ecuaţie”, a declarat o sursă din anturaj, pentru CANCAN.ro

S-a mutat la Victor

De şase luni, Bianca Drăguşanu are o relaţie exemplară cu Victor Slav, lângă care se vede îmbătrânind. Vedeta TV şi-a luat hainele şi s-a mutat la fostul-actualul iubit acasă, iar de când stau împreună îşi fac şi planuri de căsătorie. Nunta fastuoasă nu va mai fi, însă la notar vor da din noi cu subsemnatul.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT