Selena ex-Candy face ravagii la Londra

Candy

După mai bine de 10 ani de la destrămarea trupei Candy, fostele componente. Giulia, Claudia și Selena, au luat-o pe căi separate, reușind totuși să rămână în industria muzicală. Dacă Giulia și Claudia s-au mai intersectat pe la diferite evenimente în România, cele două mai vorbesc din când în când cu fosta lor colegă, Selena, doar prin intermediul site-urilor de socializare, blonda locuind de trei ani în Anglia.

Deși s-a vehiculat că există șanse ca trupa Candy, în formula de debut, să se reunească măcar pentru un concert, există șanse infime, deoarece Selena s-a acomodat foarte bine la Londra, acolo unde locuiește de aproape trei ani, și nu mai vrea să se întoarcă în România. Dacă după destrămarea trupei, Selena nu a avut prea mare succes în România în formula solo, pe englezi i-a cucerit imediat.

Ușor-ușor, Elena Vasilache, pe numele real, a început să se facă cunoscută la Londra, unde are o mulțime de concerte și este invitată la tot soiul de petreceri private. Deocamdată, blonda nu a mai lansat nimic nou, ci îi încântă pe englezi cu cover-uri. De apreciat că Selena nu și-a uitat niciodată originile și încearcă să promoveze cât mai mult hit-urile românești. Cea mai apreciată piesă interpretată de ea este ”Lie Ciocârlie”, care a avut mare priză în rândul Dj-ilor, care au preluat-o și au mixat-o imediat.

Se implică în proiecte artistice

La Londra, blonda a avansat destul de mult și, pe lângă concerte, se implică în tot soiul de proiecte artistice, împreună cu tineri actori din România. Cel mai recent este scurtmetrajul „Constanța. A Dacing City”, unde Selena s-a ocupat de partea muzicală.