Semne că a făcut sex cu alta

Barbat sex

Te temi că te înşală? Ba chiar mai mult, ai deja nişte bănuieli că ţi-a fost infidel? Şi ai vrea să ştii sigur cum stau lucrurile, fără să fii nevoită să îl urmăreşti non-stop? Se poate! Există 4 semne clare că a făcut sex cu alta.

Poti afla foarte usor daca un barbat a facut sex recent. Exista cateva semnale care il dau de gol si pe care el nu le poate controla oricat de mult s-ar stradui.

1. SE PLANGE CA IL DOR ARTICULATIILE. Sportul si sexul provoaca cele mai multe probleme musculare si oboseala pentru majoritatea barbatilor. Daca stii sigur ca nu a fost la sala sau la un meci de fotbal cu prietenii, este clar ca prima varianta cade din ecuatie.

2. MIROSUL DE LATEX. Daca iubitul tau tine la sexul protejat, iti vei da seama imediat daca a facut sex. Prezervativul are un miros specific si lasa „urme adanci” chiar si dupa „baia de dupa”.

3. ARE CU GREU ERECTIE. In mod obisnuit, nu aveati nicio problema la acest capitol, nu-i asa? Daca intampina dificultati in a avea erectie, este clar ca s-a antrenat cu alta. Exceptie fac cazurile in care masculii au disfunctii erectile.

4. EJACULEAZA PUTIN. Acesta este cel mai puternic semnal ca a facut sex foarte recent, poate chiar aseara. Volumul lichidului seminal eliminat poate arata cat de lunga a fost perioada abstinentei sale. Conform urologilor, cu cat faci sex mai des, cu atat calitatea si volumul spermei scad.