SEXY-VEDETA s-a dat de gol: cu cine formează un CUPLU

Corina Caragea

Corina Caragea este una dintre cele mai discrete personaje de pe micile ecrane, mai ales cand vine vorba de viata sentimentala. CANCAN.ro a surprins-o pe vedeta Pro tv si pe iubitul ei intr-un moment cum rar ii intalnesti.

Desi se iubesc de mai bine de un an, Corina si iubitul ei isi ascund in continuare relatia, chiar daca multi stiu ca sunt impreuna. CANCAN i-a surprins pe acestia la un restaurant din centrul Capitalei, unde au petrecut mai bine de o ora.

Chiar daca formeaza un cuplu de un an si jumatate, cei doi nu au uitat sa fie tandri unul cu celalalt. Mai bine de o ora, cat timp au petrecut in localul discret, stirista si iubitul ei nu au ezitat sa se tina de mana si sa se priveasca atent in ochi, fara sa le pese de privirile celor din jur.

La un moment dat, barbatul o mangaie tandru pe obraz pe bruneta, semn ca lucrurile sunt din ce in ce mai bune in viata lor de cuplu. Cu toate astea, vedeta tv refuza in continuare sa isi asume relatia de iubire.

aaa

Daca in incinta localului cei doi erau extrem de intimi unul cu celalalt, atunci cand au iesit afara in parcare, lucrurile s-au schimbat. Corina si iubitul ei pareau mai degraba doi straini. Mai mult, atunci cand bruneta a observat ca este urmarita, aceasta nu si-a mai imbratisat iubitul, preferand sa se poarte in continuare ca doi straini. Dupa un simplu „la revedere”, au plecat spre casa, insa, fiecare cu masina personala.

aaa1

CITESTE SI: CONCURS NATIONAL! Câştigă TABLETĂ şi bani instant! Fiecare PARTICIPANT câştigă bani!