SFÂNTA PARASCHEVA: Ce nu trebuie să dai de pomană în această zi de Sf. Paraschiva 2016

sfanta

SFÂNTA PARASCHEVA. Tradiții și obiceiuri de SFÂNTA PARASCHEVA 2016! Ce ai voie și ce nu ai voie să faci în această zi de sărbătoare.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

SFÂNTA PARASCHEVA. Sfânta Parascheva de la Iași se bucură la noi în țară de un cult deosebit și este extrem de apreciată de credincioși pentru minunile sale. Moaștele Cuvioasei se află la Iași, iar sărbătoarea din 14 octombrie are o însemnătate aparte pentru români.

Se spune că Sfânta Parascheva a făcut nenumărate minuni, a vindecat şchiopi, surzi, ciungi, ologi şi tot felul de boli, chiar şi cele mortale. Sfânta Cuvioasa Parascheva este considerată a fi ocrotitoarea Moldovei, iar ziua de 14 octombrie, când este hramul, transformă Iaşiul în cel mai mare centru de pelerinaj din România.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Obiceiuri de Sfânta Parascheva
– este interzis în această zi să calci, să coși, să faci mâncare sau alte treburi în gospodărie dacă vrei să eviți durerile de cap și cele oculare.

– conform unei superstiții străvechi, printre bucatele mâncate sau date de pomană nu trebuie să se numere și poamele cu cruce, nucile, castraveții sau pepenele roșu. Împarte în schimb must și vin nou, dar și pâine sau lipie.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

– mai mult, se fac previziuni ale vremii în funcție de starea vremii în ziua de 14 octombrie, dar și ținând cont de somnul oilor. Dacă oile dorm înghesuite și strânse laolaltă în această zi, ciobanii cred că iarna care va veni va fi una lungă, grea și friguroasă. Dacă în schimb oile dorm risipite, este un semn că iarna care va veni va fi domoală și blândă.