Şi-a cumpărat un ou de ciocolată, dar nu se-aştepta să găsească asta în el!

Ou kinder ochelari

Charlotte Garner, o tânără din Marea Britanie şi-a cumpărat un ou de ciocolată pentru a sărbători cum se cuvine Paştele şi a găsit în interiorul său o pereche de ochelari.

Amuzata, tânăra a fotografiat descoperirea, alături de toate celelalte dulciuri care erau împachetate în oul de ciocolată făcut de compania Cadbury Twirl şi a postat fotografia pe Twitter, alături de descrierea „Tocmai am desfăcut oul de Paşte şi unul dintre lucrătorii companiei se pare că şi-a uitat ochelarii în el şi acum au ajuns la mine”.

Cu siguranţă, o pereche de ochelari folosiţi sunt ultimul lucru pe care te-ai aştepta să-l găseşti într-un ou de ciocolată. Pe social media însă, povestea a avut mare succes. Mii de utilizatori s-au amuzat alături de protagonista poveştii şi au lăsat comentarii amuzante. Unul dintre ei a spus că „ochelarii sunt pentru Charlotte, să vadă cât de mici au devenit ouăle de ciocolată făcute de Cadbury”. Deşi originea ochelarilor nu a fost confirmată de către companie, tânăra crede că aceştia provin de la unul dintre muncitorii din fabrică.