Şi-a dat frâu liber imaginaţiei! Andreea Esca, aşa cum nu ai mai văzut-o! Ce a făcut la o petrecere!

Esca

Invitată la o petrecere, Andreea Esca a atras toate privirile cănd a apărut cu faţa pictată. Vedeta şi-a dorit să fie în ton cu evenimentul, drept urmare şi-a folosit imaginaţia, ier rezultatul a fost unul spectaculos. Ştirista a venit însoţită şi de fiul ei.

La petrecere au fost invitaţi şi băieţii de la Carla’s Dreams. ”Alist Party stă să înceapă! ? Revin cu detalii”, a scris Andreea pe contul de socializare. Prietenii virtuali au reacţionat imediat.  ”Ce detalii, nu mai prezinți știrile?”, i-au transmis aceştia.

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare de ştiri. Vedeta se identifică cu ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”. Prezentatoarea și-a început cariera la SOTI, la începutul anilor ’90. Andreea Esca a prezentat, constant, Știrile ProTV de la ora 19.00, de la înființarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă.