Şi-a injectat ulei şi alcool în braţe pentru a avea muşchi uriaşi

Muschi

Romario Dos Santos Alves, un tânăr de 25 de ani, tată a doi copii, şi-a mutilat trupul după şi-a făcut injecţii cu un cocktail din substanţe foarte periculoase. Omul regretă acum amarnic ce a făcut.

Din dorinţa de a face muşchi peste noapte, Romario şi-a injectat în mâini un amestec de substanţe care l-au deformat şi l-au adus la un pas de moarte. Printre altele, amestecul conţinea syntol, una dintre cele mai controversate substanţe folosite în culturism, care conţine ulei, alcool şi anestezic local. Rezultatele au apărut foarte repede, iar muşchii i s-au umflat peste măsură.

Dacă îl iei o dată (cocktail-ul de substanţe periculoase), garantat o să îl iei şi a doua oară. Dă dependenţă. Medicii mi-au spus o dată că vor fi nevoiţi să-mi amputeze mâinile pentru că muşchii erau pietrificaţi. Vreau ca şi ceilalţi să vadă pericolul, eu am putut să mor pentru că am vrut muşchi mai mari. Copiii mă strigau pe stradă «Monstrule» şi «Bestia»”, a spus tânărul, potrivit Daily Mail.

Muşchii mi s-au întărit atât de rău, încât nu mai puteam să-mi fac injecţii în ei. Am început să apelez la alte persoane, pentru a injecta substanţa în zone în care nu puteam eu”, a mai spus tânărul.

O dată cu mărirea muşchilor, Rosario a început să atragă toate privirile pe stradă, fiind poreclit „monstrul”. Cea care l-a ajutat să scape de dependenţa de syntol este chiar iubita lui, cu care are doi copii. „Mi-a spus că dacă nu opresc, mă va părăsi. A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, am intrat în depresie şi am vrut să mă sinucid. Am ajuns la spital şi acolo am decis să renunţ la orice drog. Medicii mi-au spus că sunt nevoiţi să îmi amputeze braţele, dar, din fericire, până la urmă au putut să începărteze chirurgical syntolul pietrificat. Regret enorm ce am făcut”, a încheiat brazilianul care, de doi ani, nu mai consumă nicio substanţă pentru mărirea masei musculare.