Şi-a înjurat soţia în faţa camerelor de filmat, iar acum a ajuns de nerecunoscut

Nicusor fb

Nicuşor Coroamă avea doar 21 de ani în momentul în care a decis să devină cunoscut, aşa că şi-a luat inima în dinţi şi a participat la cea de-a doua ediţie a show-ului culinar MasterChef, de la ProTV.

Totul se întâmpla în urmă cu trei ani, atunci când baciul Nicuşor Coroamă a avut suficient curaj încât să apară în faţa chefilor de la emisiunea MasterChef, cu un stil nou de a găti, iar asta i-a uimit pe juraţii din show-ul de la ProTV. Aşa că, Nicuşor s-a făcut rapid cunoscut şi a fost îndrăgit de către public, care l-a urmărit cu sufletul la gură, ediţie după ediţie. Aproape a ajuns să cucerească titlu de MasterChef, însă marele său vis dintotdeauna a fost să îşi deschidă un restaurant în Anglia.

Mai mult, tânărul bucătar este de nerecunoscut. Spunem asta, pentru că din aceleaşi imagini de pe reţeaua socială se poate observa că Nicuşor Coroamă s-a îngrăşat destul de mult în ultima perioadă şi nu mai seamănă deloc cu cel care se lupta în urmă cu 3 ani pentru marele titlu de MasterChef al României.

Din câte se pare, Nicuşor Coroamă încă se află în Londra, acolo unde s-a mutat împreună cu soţia sa, Geta, în urmă cu un an. Mai mult, celor doi li s-a mai alăturat un membru al familie, asta pentru că baciul este acum un tătic mai mult decât fericit. Spunem asta, pentru că din imaginile pe care acesta le postează pe o reţea socială, pentru a-şi ţine fanii la curent, se poate observa cât de mult ţine la cel mic. Şi, chiar dacă meseria de tătic îi ocupă mare pare a timpului, Nicuşor nu a renunţat la marea sa pasiune: gătitul. Alături de pozele de familie, baciul mai postează şi diverse imagini cu feluri de mâncare – unul mai reuşit ca altul, semn că e pe drumul cel bun în a deveni un bucătar desăvârşit.

Totuşi, a mai existat un alt moment care i-a adus lui Nicuşor Coroamă i-a adus lui Nicuşor Coroamă „celebritatea“. Abia însurat cu Geta, tânărul bucătar participa alături de aceasta la o nuntă de homosexuali, din cadrul unei emisiuni TV. Fără să ştie că sunt filmaţi, cei doi s-au certat la cuţite, iar atunci, cuprins de febra nervilor, Nicuşor a şi înjurat-o pe Geta.