Silvia de la Vegas s-a măritat în secret și a devenit mămică. Imagini de senzație

Silvia Vegas1

Silvia Lăuneanu (40 de ani), alias Silvia de la Vegas, a găsit în SUA marea iubire, acolo une s-a mutat de mai bine de un an. Cântăreaţa trăieşte o poveste de dragoste cu Sorin (foto), un român născut la Turnu Măgurele şi stabilit de mulţi ani la New York. Când s-au cunoscut, în toamna anului trecut, Sorin avea o altă iubită, care a ieşit rapid din viaţa lui, făcându-i loc Silviei Lăuneanu.

Iubirea a copleşit-o pe “Fata cu vioara”, care s-a mutat repede în apartamentul lui Sorin, în cartierul Astoria din Queens-New York. Românul este de profesie inginer, lucrează într-o companie de succes în domeniul web-designului şi are 46 de ani. Nu a fost niciodată căsătorit până acum, dar pare îndrăgostit iremediabil de cântăreaţa cu părul lung.

Între timp, cântăreața a fost extrem de discretă cu viața ei personală, iar cât nu a dezvăluit nimic s-au întâmplat mai multe lucruri. Ea a publicat de curând mai multe fotografii în care se poate vedea că și-a construit deja o familie. S-a căsătorit cu iubitul ei, iar cei doi au deja și un copil, o frumusețe de băiețel, de care sunt foarte mândri.