Silviu Prigoană şi fosta soţie, război cu plângeri penale

Bahmuteanu

Scandal fără sfârşit între Silviu Prigoană şi fosta soţie. Adriana Bahmuţeanu cere ca omul de afaceri să fie urmărit penal pentru că şi-a bătut unul dintre copii.

Fosta soţie a lui Silviu Prigoană a înregistrat deja la Judecătoria Sectorului 3 o cerere prin care solicita magistraţilor ca omul de afaceri să fie urmărit penal pentru că l-ar fi bătut pe fiul lor Maximus la şcoală. Solicitarea vedetei va fi luată în discuţie de judecători pe 24 august. Scandalul dintre cei doi este însă mai vechi.

Anul trecut, Adriana Bahmuţeau i-a făcut plângere penală fostului soţpentru că băieţelul i-a spus ca tatăl lui a mers la şcoala si l-a bătut in văzul tuturor copiilor. La vremea aceea, femeia a scris în plângere că Prigoană i-a dat câteva palme copilului minorului de i-a dat sângele pe nas. La rândul său şi Silviu Pirgoană a depus o plângere împotriva fostei soţii în care o acuza că şi ea îşi bate copii şi le vorbeşte urât. În plus, omul de afaceri a adus în srijinul pângerii şi niste înregistrări audio.