Simona Gherghe, DEZVĂLUIRI fără perdea despre relația cu rivalul Măruță: ”Eu sunt un om pacifist”

Simona Gherghe si Maruta

De ani buni, războiul audiențelor se dă între cele două emisiuni tabloid difuzate după amiază de către Pro TV și Antena 1. Cătălin Măruță și Simona Gherghe sunt rivali doar pe micul ecran, prezentatoarea TV dezvăluindu-ne, în exclusivitate, cum reacționează când ajung față în față, scrie Libertatea.

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida are un soţ ca-n poveşti: Cum arată soţul ei

Cătălin Măruță și Simona Gherghe sunt amici sau dimpotrivă? Cele două vedete se întâlnesc rar și, până acum, s-a întâmplat doar la evenimente mondene.

“Ne salutăm, schimbăm câteva cuvinte și cam atât. Nu, nu suntem prieteni, dar nici dușmani, Doamne ferește! Suntem oameni civilizați. Până la urmă acesta este jocul, asta înseamnă să fii fairplay, să nu îți ataci adversarul, iar în ceea ce mă privește sunt un om foarte pacifist. Nu am numărul lui, nu are numărul meu de telefon. Suntem doi oameni care ne respectăm, așa cum ar trebui să fie orice relație de competiție”, a declarat, pentru Libertatea, Simona Gherghe.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei

Zice că ea a dat tonul

Simona Gherghe merge mai departe cu emisiunea “Acces Direct”. “Am reușit de mai bine de un an și ceva să fim lideri de piață și gândul nostru este să rămânem așa”, ne-a expus ea principalul obiectiv pentru acest an. Succesul emisiunii se datorează și temelor abordate, alese dintr-o zonă mai puțin exploatată.

“Acum doi ani, nimeni nu pomenea de subiecte sociale sau povești sau cazuri. E un trend pe care l-am pornit și mă bucur că s-a extins așa și la colegii mei”, a punctat ea.

CITESTE SI: RUPTURĂ între Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner? Mihaela s-a îndrăgostit pe loc de un alt bărbat