Simona Gherghe, mărturisiri despre perioada petrecută pe patul de operaţie! „Vă rog să mă credeţi”

Simona gherghe

Simona Gherghe a avut recent de-a face cu spitalele din România, fiind nevoie să fie operată de urgenţă de peritonită. Aceasta a transmis un mesaj legat de sistemul medical din România.

Experienţa operaţiei de peritonită a făcut-o pe Simona Gherghe să privească întregul sistem medical diferit de ceilalţi, care îl blamează. În contextul tragediei morţii lui Patrick Ekeng, din cauza căreia toţi oamenii sunt revoltaţi împotriva medicilor şi a asistenţilor medicali, Simona Gherghe a postat un anunţ în care a mărturisit atitudinea cu care a fost tratată în perioada de recuperare de după operaţie.

„Am fost internată într-un spital de stat, acum vreo trei săptămâni. Operată acolo, în urgență. Dacă ar fi să mi se întâmple problema pe care am avut-o, acum, în plin scandal al dezinfectanților diluați, aș alege tot Spitalul de Urgență Floreasca. Pentru că am fost, acolo, pe cele mai bune mâini și, dacă astăzi sunt bine, e doar meritul medicilor și al asistentelor. Avem specialiști eminenți. Haideți să nu-i facem pe toți să plece din țară. Să-i ajutăm s-avem spitale că afară, aici, în țară. Și să ne ajutăm și pe noi, pacienții. Sistemul e ca un bolnav în fază terminală și, din păcate, medicii nu pot face minuni și pentru el. De noi depinde să nu mai tolerăm corupția, hoția, înșelătoria, veșnica atitudine „las’ că merge și așa…” Și mi-e teamă că, pentru asta, ar trebui să încetăm să ne mai revoltam pe facebook, căci e în zadar. Trebuie să facem ceva!!! Să schimbăm mentalități și obiceiuri măcar pentru cei care sunt, acum, copii, dacă pentru noi e prea târziu…
PS. Mi-e rușine că n-am ieșit în stradă, acum câteva zile… Trebuia s-o fi făcut. Și tu la fel!”
, a scris Simona Gherghe pe contul său de socializare.

În comentarii, se află o explicaţie aferentă: „M-am dus, ca orice om, cu salvarea, fără nicio intervenţie. Am stat patru zile în spital şi am văzut cum se purtau medicii şi asistentele cu ceilalţi pacienţi. Au fost resonsabili! Se purtau cu grijă, atenţie şi empatie! Vă rog să mă credeţi”.

Simona Gherghe a ajuns de urgenţă la spital, unde a fost operată de peritonită. În urma acestei operaţii, vedeta a lipsit de pe scaunul emisiunii „Acces Direct” pentru aproape două săptămâni.

Emisiunea ”Acces direct” este prezentată de către Simona Gherghe, de luni până vineri, de la orele 17.00, până la 19.00. În cadrul emisiunii, cele mai dramatice cazuri sunt făcute cunoscute publicului din România, iar echipa caută să ofere ajutorul.