Simona Gherghe vrea un copil și e dispusă să facă și fertilizare in vitro

Simona Gherghe si Maruta

Simona Gherghe (38 ani) a vorbit detaliat despre visul de a deveni mămică. Simona Gherghe vrea un copil și e dispusă să facă și fertilizare in vitro, după cum a dat de înțeles chiar ea.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Vedeta a mărturisit că nu și-a programat momentul în care dorește să devină mamă și a explicat că ar fi dispusă să fac tot ce îi stă în puteri pentru a avea un copil.

”Îmi doresc, fireşte, nu am ascuns niciodată asta, pe de altă parte e mai complicat să-ţi programezi asta ca o vizită la stomatolog. Deocamdată nu e cazul, însă orice femeie care-şi doreşte să devină mamă nu s-ar da înapoi de la nimic. Fertilizarea în vitro se face de foarte mulţi ani. Ştiu foarte multe femei care au făcut rate la bancă pentru a apela la această tehnică”, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Simona Gherghe vrea un copil și a ales deja un nume

Deşi nu este însărcinată, Simona Gherghe s-a gândit deja ce nume va avea copilul ei, în cazul în care va fi fată. „Aşa simt eu, că numele Miruna i se potriveşte fetiţei mele. Poate să fie şi băiat, nu contează, sănătos să fie, când o fi. Lucurile astea nu poţi să le programezi ca pe o vizită la dentist”, a spus, recent, prezentatoarea emisiunii Acces direct, cu zâmbetul pe buze.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!