SIMONA HALEP-FRANCESCA SCHIAVONE 6-1, 6-1. Victorie superbă, Simona este în turul III la Wimbledon

Simona Halep

SIMONA HALEP-FRANCESCA SCHIAVONE 6-1, 6-1. Victorie concludentă a Simonei Halep în turul secund la Wimbledon 2016, ea impunându-se în doar 66 de minute în faţa fostei câştigătoare de Roland Garros, Francesca Schiavone.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

SIMONA HALEP-FRANCESCA SCHIAVONE 6-1, 6-1. Două seturi identice, a câte 33 de minute. Aceasta este istoria matematică a întâlnirii din turul doi de la Wimbledon, disputată într-o fereastră de vreme frumoasă şi încheiată la timp de Halep, fiindcă imediat după câştigarea ultimului punct ploaia a început să ude din nou iarba Wimbledonului.

WIMBLEDON 2016. Simona Halep a avut din nou aceeaşi atitudine îndârjită din partea a doua a meciului cu Anna Karolina Schmiedlova, câştigată luni, în runda inaugurală la Wimbledon.

WIMBLEDON 2016. Fără jocuri pe iarbă în picioare până la WIMBLEDON 2016, Simona Halep a arătat că se simte excelent pe această suprafaţă, iar victoria nu i-a fost pusă nicio clipă sub semnul întrebării.

WIMBLEDON 2016. În turul trei, Simona Halep va juca împotriva olandezei Kiki Bertens (cap de serie nr. 26), care a învins-o în turul secund pe nemţoaica Mona Barthel, scor 6-4, 6-4.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!