Situație neașteptată la „Temptation Island – Insula iubirii”. „Vreau să o cer aici”

Insula Iubirii

Cuplurile înscrise în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” au venit în Thailanda cu încrederea că se vor întoarce acasă exact în formula în care au sosit aici, însã cu fiecare zi petrecutã pe insulã, planul de acasã pare din ce în ce mai greu de realizat.

Deşi la înscrierea în emisiune, Robi îşi declara iubirea faţă de Medana, dezvăluind echipei că are chiar pregătit inelul, pentru a-şi cere iubita în căsătorie, la încheierea sezonului, după nouă zile petrecute pe insulă, camerele de supraveghere au surprins un dialog incendiar între el şi Deea.

„Nu vrei sã dormi cu mine?”, au fost cuvintele pe care Robi i le-a adresat ispitei fãră remuşcări. La doar câţiva kilometri distanţă, întrebatã dacă Robi ar înşela-o vreodatã, Medana e sigurã pe ea: „Nu, pentru că îl cunosc şi ştiu că nu lasã anumite gânduri sã treacă de o barierã! Îşi doreşte cu orice preţ să ajungă acolo unde a visat.” Ba mai mult, aceasta a completat „prefer un adevăr care să doară, decât să văd cum mă minte!”, a mai spus Medana. Din păcate, pentru Robi lucrurile sunt complet diferite: „Între o mincină şi un adevăr dureros, aleg minciuna!”, a declarat Robi la testimonial. „Mi-e dor de ea! Aş sări peste toate zilele ca sã ajung la ea, să o cer!”, declara Robi în prima zi petrecută pe insulă, completând „ăsta e şi motivul pentru care am venit. Am vrut să fie ceva unic. Vreau să o cer aici!”. Încet-încet însã, cu cât se apropie de ispită, cu atât realizează că se îndepãrteazã de planul de acasã.