Smiley a îngenuncheat și ea a acceptat. Scene EMOȚIONANTE la „Vocea României”

smiley-in-genunchi

Smiley a îngenunchiat și ea a acceptat. Scene incredibile au avut loc la „Vocea României” , între Smilei și o concurentă, care a reușit să îl cucerească definitiv cu vocea ei. Ramona a făcut senzație, iar prestația ei i-a surprins pe toți cei prezenți.

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

Pentru că și-a dorit-o atât de mult în echipa lui, Smiley a făcut un gest incredibil. Artistul a îngenunchiat în fața fetei și a cerut-o să facă parte din echipa lui. „Vrei? Vrei?”, a întrebat-o artistul. După câteva secunde, Ramona i-a răspuns. „Da, vreau”. Momentul a fost unul spectaculos, mai ales că amuzantul Pavel Bartoș s-a grăbit să intre în pielea ofițerului de stare civilă și să îi „căsotorească” pe cei doi.

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afișat cu nicio femeie și a refuzat categoric să mai vorbească despre viața lui amoroasă. Chiar dacă  presa l-a cuplat cu diverse fete, Smiley nu numai că nu a confirmat nicio relație, dar susține că nu o va prezenta lumii decât pe aceea care-i va deveni soție sau mamă a copiilor săi.

Smiley și Laura Cosoi au format un cuplu discret

Relația dintre Smiley și Laura Cosoi a fost ca o carte deschisă pentru presă, ambii fiind foarte deschiși în declarații. Totuși, după despărțire, cântărețul s-a transformat complet și a refuzat să-și mai expună sentimentele în public. Smiley are și o explicație pentru această hotărâre, care justifică și faptul că, în patru ani, nu și-a asumat nicio relație.„Îmi place să fiu discret pentru că mi se pare că altfel nu aș putea să am nimic real în viața mea, în materie de sentimente, de relație. Cred că depinde de fiecare cum vrea să-și facă viața. Ce-i drept nici nu am mai reușit să am o relație de lungă durată, de ani de zile”, a spus artistul, completând că niciuna dintre iubitele lui nu a reușit să țină secret faptul că se întâlnește cu el.