Smiley, prima poză cu iubita! Imaginea i-a scăpat pe internet, iar fanii au fost cu ochii numai la ea

img

Sunt ani buni de când Smiley nu a mai fost surprins în compania niciunei femei! În prima zi de şcoală, artistul a fost cuprins de atâtea emoţii încât a „scăpat” pe internet o poză cu femeia care l-a făcut s-o dea uitării pe Laura Cosoi.

După ce s-a despărţit de Laura Cosoi, Smiley a evitat să se mai afişeze cu vreo iubită, preferând să-şi pună eticheta de „Don Juan”. Asta până azi, când artistul s-a dat singur de gol.

ULTIMA ORĂ la PARIURI! Trei BILETE MAGNIFICE: cote 126, 981 şi 2066! Plus TABLETĂ CADOU!

Smiley a postat pe o reţea de socializare un selfie, în care însă i-a scăpat mâna iubitei şi… geanta acesteia. Ochelarii de soare tip „oglindă” şi-au făcut şi ei treaba şi au dezvăluit ce se ascunde pe scaunul din dreapta.

Fanii artistului au fost cu ochii numai pe prezenţa feminină din dreapta: „Nu ştiu câţi te-au văzut pe tine în poză, dar mâna şi părul pasagerei din dreapta le-am remarcat cu toții”.

 

Cine e Smiley

Smiley – pe numele din buletin ib- ar putea ajunge mai nou în faţa judecătorilor. Cântăreţul este aşteptat, la finalul lunii septembrie, la Tribunalul Argeş, în procesul pe care îl are cu Direcţia Generală Reginală a Finanţelor Publice Piteşti, unde va fi obligat să-şi justifice, vrând-nevrând, succesul în afaceri şi veniturile peste medie. Lucrurile par destul de grave, în condiţiile în care ANAF-ul ar putea să-i blocheze acestuia conturile şi implicit activitatea casei sale de producţie până la lămurirea situaţiei.