ȘOC! Ana de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a afișat cu un bărbat însurat CELEBRU

ana.mireasa. pentru.fiul.meu

În urmă cu mai bine de un an de zile, Ana păşea timidă în casa „Mireasă pentru fiul meu” cu dorinţa arzătoare de a-şi întemeia o familie, însă norocul nu a fost de partea ei şi nu a reuşit să-şi construiască o relaţie solidă. Totuşi, ea s-a bucurat de faimă, iar recent şi-a surprins fanii.

anamireasapentrufiulmeu

Printre foştii concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu” care au acceptat invitaţia de a participa la finala celui de-al cincilea sezon s-a numărat şi Ana, fosta parteneră a lui Petru. Ea a venit singură şi a profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de celebrul Jean de la Craiova, mai ales că în finală a fost prezentatoare.

FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

În fotografia publicată de fani, aceasta este îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi şi un top ce-i lăsa buricul la vedere şi, mai mult de atât, pare mândră nevoie mare că a avut ocazia de a se fotografia alături de artist.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

„Mireasă pentru fiul meu” este un reality-show matrimonial prezentat de Paula Chirilă, difuzat pe Antena 1. Pregătirile pentru cel de-al şaselea sezon sunt pe ultima sută de metri.