ȘOC! Ana de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a afișat cu un bărbat însurat CELEBRU

În urmă cu mai bine de un an de zile, Ana păşea timidă în casa „Mireasă pentru fiul meu” cu dorinţa arzătoare de a-şi întemeia o familie, însă norocul nu a fost de partea ei şi nu a reuşit să-şi construiască o relaţie solidă. Totuşi, ea s-a bucurat de faimă, iar recent şi-a surprins fanii.

anamireasapentrufiulmeu

Printre foştii concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu” care au acceptat invitaţia de a participa la finala celui de-al cincilea sezon s-a numărat şi Ana, fosta parteneră a lui Petru. Ea a venit singură şi a profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de celebrul Jean de la Craiova, mai ales că în finală a fost prezentatoare.

FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

În fotografia publicată de fani, aceasta este îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi şi un top ce-i lăsa buricul la vedere şi, mai mult de atât, pare mândră nevoie mare că a avut ocazia de a se fotografia alături de artist.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

„Mireasă pentru fiul meu” este un reality-show matrimonial prezentat de Paula Chirilă, difuzat pe Antena 1. Pregătirile pentru cel de-al şaselea sezon sunt pe ultima sută de metri.