ŞOC! Cum arată Andreea Esca în realitate. POZA e horror

Esca1

Andreea Esca este una dintre cele îndrăgite știriste de pe plaiurile miortitce, iar acest statut și l-a câștigat și datorită decenței și discreției de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale. Tocmai din acest motiv, ultima apariție a vedetei, una pe cât de elegantă, pe atât de provocatoare,  i-a surprins pe fanii ei.

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Andreea Esca a sărbătorit în acest weekend alături de prietenii ei, organizând un concurs de gătit. Și cum de data aceasta a fost rândul amicilor ucraineni, vedeta a purtat o ținută caracteristică. Ia pe care a ales-o însă a fost una extrem de transparentă, deși deloc indecentă.

Fanii ei au fost însă surprinși, pentru că tranparența bluzei nu este tocmai una care să definească stilul Andreei Esca. Așadar, cometariile nu au întârziat să apară.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, geloasă pe MIHAELA RĂDULESCU! De ce e geloasă pe rivala de-o viaţă

”Destul de transparentă bluzița, nu e chiar stilul tău”,a comentat o fană în dreptul postării în care Andreea anunța cu zâmbetul pe buze că așteaptă desertul ucrainean.

Dincolo de transparența bluzei și surprinderea fanilor, vedeta pare să se fi bucurat de un weekend minunat, cel puțin asta reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare

”Gașca noastră e în concurs. Gătim, pe rând, din regiunea/țara de unde suntem și cei mai buni câștiga! Astăzi…Ucraina! Gazdă trebuie să ne introducă perfect în atmosferă…Noi am adus cadou un cocoș!”, a scris Andreea Esca.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!

Iata fotografia criticată de fani:

Esca

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică