ŞOC! O VEDETĂ de la noi s-a trezit părăsită chiar de Ziua Îndrăgostiților

Radu Groza

Despărțirea lui de fosta iubită a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, a tot vorbit despre motivele care i-au dus în situația de a-și spune ”Adio”, şi anume, infidelitatea ei.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Cu toate acestea,  împresarul și-a refăcut viața alături de o altă femeie, dar se pare că nu a prea avut noroc.

În urmă cu câteva săptămâni, toate păreau să se fi aşezat la locul lor în viaţa lui Radu Groza, după ce şi-a refăcut viaţa cu o brunetă focoasă, din Constanţa, care era exact opusul a tot ceea ce însemna Roxana Nemeş, fosta iubită a impresarului. ”Da, mi-am refăcut viața. E adevărat, suntem la începutul relației, dar este o altă situație. Este frumoasă, e brunetă, nu stă în București, ci în Constanța și, cel mai important, nu e genul de femeie care să înșele”, declara, la acel moment, Radu Groza.

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida are un soţ ca-n poveşti: Cum arată soţul ei

Atunci când toţi îndrăgostiţii erau în culmea fericirii şi nu voiau decât să îşi manifeste dragostea, prin orice mijloace, Radu Groza a primit lovitura de graţie din partea iubitei lui.

„Eu nu am putut fi alături de ea pentru că eram plecat prin ţară cu tot felul de concerte, iar ea s-a supărat pe mine. Acum sun singur”, a declarat Radu Groza.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei

Cu toate astea, impresarul nu îşi pierde speranţa şi crede că la un moment dat, va răsări soarele şi pe strada lui.

„Îmi doresc să am pe cineva, dar îmi este foarte greu să găsesc. Nimeni nu este dispus să mă înţeleagă şi să înţeleagă meseria mea. Câştig pe o parte, cea profesională, dar pierd pe partea sentimentală”, a declarat Radu Groza.

CITESTE SI: RUPTURĂ între Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner? Mihaela s-a îndrăgostit pe loc de un alt bărbat