ŞOC! Un actor celebru a renunţat la carieră şi s-a înrolat pentru a lupta împotriva Statului Islamic

Michael Enright

Teroristii din Statul Islamic sunt ucisi cu arme romanesti, ele ajungand pe diverse cai in mainile sirienilor si kurzilor care se lupta cu jihadistii.

Preturile mici ale pustilor Kalasnikov, produse la Cugir, au facut ca acestea sa fie extrem de populare printre luptatorii sirieni si kurzi care se lupta cu organizatia jihadista.

Despre armele produse la Cugir si folosite in lupta contra Statului Islamic a povestit chiar actorul de la Hollywood, Michael Enright, cunoscut pentru rolul din Piratii din Caraibe. Mai precis, a avut rolul Deckhand – Edinburgh în Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort.

Michael-Enright2

Acesta a renuntat la cariera de pe marile ecrane pentru a se alatura unei grupari militare a kurzilor din nordul Siriei, la granita cu Turcia. El lupta alaturi de doi romani in brigada „Lions Of Rojava”, care este o echipa fromata din luptatori straini veniti din America, Europa sau Australia.

Intr-un interviu acordat publicatiei „Daily Mail” a vorbit despre decizia sa, dar si despre viata pe front.

Ca toti luptatorii rebeli, el doarme imbracat in uniforma, direct pe podea, cu arma incarcata langa el, pentru a fi pregatit de un eventual atac. „Dormi in uniforma pe care o porti 24 de ore pe zi”, a spus el.„Dormi langa arma ta, Kalashnikov. Pe a mea am botezat-o Olga, pentru ca este romanca. Este langa mine constant, asa ca i-am dat un nume”.

CITESTE SI: CONCURS NATIONAL! Câştigă TABLETE şi BANI instant! BANII îi câştigă fiecare PARTICIPANT, pe loc!