Șocant! O femeie din Constanța a dormit zile în șir lângă cadavrul mamei sale

Dormitor

O constănţeancă nu a putut trece uşor peste moartea mamei sale şi a suferit un şoc psihic ce a făcut-o să stea zile în șir cu cadavrul acesteia în casă, scrie Libertatea.

Descoperire şocantă într-un apartament de pe bulevardul Tomis, din Constanța! O persoană a sunat la 112 şi a reclamat faptul că mătuşa sa, care locuia împreună cu bunica sa, nu mai răspunde nici la uşă şi nici la telefon de câteva zile.

CITESTE SI: Beyonce de România a aflat rezultatele biopsiei: „Au început să-mi cadă dinţii”

La faţa locului au fost trimise echipaje ale ambulanţei, poliţiei şi ale ISU Dobrogea. Pentru că nu răspundea nimeni la uşă, un echipaj de pompieri a intrat în apartament pe geamul de la bucătărie şi au descuiat uşa.

Când au ajuns în apartament, pompierii au crezut inițial că e vorba de o confuzie, deoarece au găsit-o pe mătușa de 49 de ani în cameră. Aceasta le-a spus liniștită ca mama ei este bine și că doarme în dormitor.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată

Salvatorii au insistat să o vadă și pe bătrâna de 76 de ani, însă au găsit-o pe aceasta moartă în pat. Se pare că femeia a murit de mai multe zile, iar fiica sa a suferit o traumă, refuzând să creadă acest lucru.

Cadavrul a fost preluat şi transportat la Morga Cimitirului Central unde urmează a i se efectua necropsia şi a se stabili cauzele morţii, dar şi de cât timp era decedată. În acest timp, fiica victimei a fost preluată de un echipaj medical şi urmează a fi supusă unor investigaţii amănunţite.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI