Șoferul care a provocat tragedia de la Brăila neagă că ar fi fost drogat FOTO

Braila

Tânărul de 27 de ani din Brăila care a provocat, ieri, un accident mortal, susține că nu ar fi fost drogat, așa cum au anunțat medicii.

Marius Negoiță, care este acum internat la Spitalul de Urgență Brăila, a intrat cu mașina sa într-o stație de autobuz, omorând pe loc cinci oameni. Ca prin minune, o altă femeie a scăpat fără nici o zgârietură.

Polițiștii au anunțat ieri că șoferul conducea cu o viteză de cel puțin 100km/h, iar medicii au adăugat că acesta ar fi fost testat pozitiv pentru trei tipuri de droguri. Cu toate acestea, de pe patul de spital, șofeul vinovat neagă acuzațiile. ”Condoleanţe, îmi pare rău sincer pentru ce s-a întâmplat. Chiar nu am vrut să moară nimeni. O să vorbim după ce îmi revin şi eu. Nu e adevărat, nu am consumat droguri. Convulsii am avut mai demult, dar în rest nu am avut nimic”, a declarat Marius Negoiţă.

Procurorii au început ancheta in rem în acest caz, în timp ce rudele au mers astăzi să își ridice morții de la morgă. La locul tragediei, trecătorii au aprins o mulțime de candele și s-au rugat pentru cei cinci.